Nieuwe Google Nieuws app nu beschikbaar in Google Play Store

Begin deze maand werd de nieuwe nieuws-app van Google aangekondigd; Google Nieuws. Met deze applicatie blijf je op de hoogte van het nieuws van verschillende bronnen. Tevens kijkt de app naar wat de gebruiker interessant vindt. De applicatie is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store.

Google Nieuws in Play Store

De app Google Kiosk is niet meer, de opvolger van de applicatie heet vanaf nu Google Nieuws. De applicatie vervangt ook direct de Google Nieuws & Weer applicatie. Met de vernieuwde app bundelt Google het nieuws uit verschillende bronnen in één app. Op het startscherm krijg je het meest belangrijke nieuws. In de andere tabbladen krijg je het nieuws per categorie voorgeschoteld en krijg je ook persoonlijke aanbevelingen. Hiervoor maakt de Google Nieuws app gebruik van kunstmatige intelligentie (Ai).

Google Nieuws

De applicatie werd door Google begin deze maand aangekondigd tijdens Google I/O. DroidApp heeft vorige week al een uitgebreide preview gegeven van de Google Nieuws 5.0 app, inclusief alle mogelijkheden. De app was toen beschikbaar als APK maar is vanaf nu voor iedereen beschikbaar in de Google Play Store. Je kunt de applicatie downloaden via onderstaande button.

Google Nieuws
Google Nieuws
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel