Dropbox integreert PDF-viewer in app

Dropbox heeft vandaag haar applicatie voorzien van een update. Met de update van Dropbox wordt het zoeken door je documenten een stuk uitgebreider. 

Wanneer je veel PDF bestanden bewaart in je Dropbox en je zoekt specifieke content, dan was het tot voor kort onmogelijk om al die bestanden te doorzoeken of te bekijken. De update van Dropbox voor Android voegt deze mogelijkheden nu toe. Met de nieuwe PDF viewer in Dropbox is het niet langer nodig een extra app te gebruiken voor het openen van deze bestanden. Bovendien is de viewer ook te gebruiken buiten de Dropbox app.dropbox-app-update-search

Ook het zoeken door PDF bestanden is nu mogelijk, zo kun je gericht zoeken naar een bepaald stuk tekst. Niet alleen PDF bestanden worden ondersteund, je kunt ook gericht zoeken door Word en Powerpoint bestanden. Bovendien heeft het team van Dropbox het delen van PDF bestanden makkelijker gemaakt, één klik op de Share-button genereert een Dropbox link en het bestand wordt automatisch toegevoegd aan je “Verstuurde items”-map.

De update voor Dropbox is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store!

Dropbox: Cloudopslag en sync
Dropbox: Cloudopslag en sync
Ontwikkelaar: Dropbox, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel