Dubsmash: geweldige playback-app is megahit in Play Store

De laatste dagen en misschien wel weken is de applicatie Dubsmash niet meer aan te slepen. Dubsmash is een enorm populaire applicatie waarmee je als het ware een video-selfie maakt en ondertussen playbackt. Klinkt saai? Dat is het totaal niet.

Dubsmash is gratis beschikbaar voor iOS en Android en is al honderdduizenden keren gedownload. Je kiest in de applicatie een quote. Deze quote kan bijvoorbeeld van LuckyTV zijn, maar ook van Tiny en Lau, Radio538 of andere bekende quotes uit het jeugdsentiment of van YouTube-hits. Ook muziek is, weliswaar in kleine hoeveelheid, te vinden in Dubsmash.

dubsmash

Heb je eenmaal de quote gekozen, kan de pret beginnen. In Dubsmash kan je de quote eerst vooraf beluisteren en vervolgens zelf nadoen. Het doel is om de quote te playbacken waarna je hem terug kan zien als video. Vervolgens kan je hem delen met je vrienden via WhatsApp of Facebook Messenger. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de video op te slaan op het geheugen van je telefoon.

Hieronder hebben we alvast een aantal voorproefjes gegeven, van drie andere enthousiaste ‘Dubsmashers’.

We kunnen er nog uren over doorpraten, maar dit is absoluut terecht een geweldige (en ook wel verslavende) hit in de Play Store. Download Dubsmash snel uit de Play Store. Dubsmash werkt op toestellen met Android 4.1 en hoger en is 34 MB groot.

Bekijk ook 6 tips om alles uit Dubsmash te halen

Dubsmash - Create & Watch Videos
Dubsmash - Create & Watch Videos
Ontwikkelaar: reddit Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel