6 tips om alles uit Dubsmash te halen

Dubsmash is een erg populaire applicatie. Met de app maak je je eigen video-selfie en playback je een liedje of bekende quote. Wij zetten zes tips voor je op een rijtje, zodat je nog meer uit Dubsmash kan halen.

Dubsmash is een applicatie die nog niet zolang in de Play Store staat. Dubsmash is erg populair en alles over de app zelf kan je hier lezen.

1. De juiste

Misschien een logische, maar niet onbelangrijk. De manier waarop de beschikbare fragmenten gevonden kunnen worden kan wel wat beter. Toch moet je je niet af laten schrikken, want de pret kan hierna echt beginnen. Kijk rond wat er tussenzit en gebruik eventueel de zoekfunctie.

2. Wees origineel…

Als je er dan toch een gaat doen, kies er dan niet een die iedereen al heeft gedaan, of je moet hem heel speciaal over kunnen doen! Haal je familie, vrienden, kennissen etc erbij, om jouw filmpje nog spectaculairder te maken.

3. Timing!

De timing is misschien wel de belangrijkste reden of je Dubsmash aanslaat. Zorg dat het synchroon loopt, anders haakt iedereen af.

4. Ken je tekst

De reclame van een bekend reinigingsmiddel kennen we allemaal, je hoort heel wat anders dan de persoon zegt. Dit wil je toch niet? Luister voordat je begint met opnemen een aantal keer naar het fragment, dan moet het helemaal goed komen!

5. Haal alles uit het fragment

Als je hoort ‘Run forrest, run!’ dan moet je ook gaan rennen, en niet onderuitgezakt op de bank blijven hangen. Stop in het filmpje alle energie die je hebt. Daarnaast kan je het beste bij een boze tekst, ook zelf een boze positie innemen.

6. YouTube

Durf je het aan? Ben je zelf, en zijn al je vrienden enthousiast over je Dubsmash-filmpje? Plaats hem dan gewoon op YouTube. Door het filmpje vanuit de applicatie op te slaan in je galerij, kan je hem met je smartphone direct uploaden naar YouTube.

Succes!

Lees hier alles over Dubsmash.

Dubsmash - Create & Watch Videos
Dubsmash - Create & Watch Videos
Ontwikkelaar: reddit Inc.
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel