Eerste beelden van Samsung Galaxy S10 Lite / A91 opgedoken

De eerste beelden van de nog niet aangekondigde Samsung Galaxy S10 Lite zijn opgedoken. We zien een toestel met camera-opening in het scherm, samen met een opvallende quad-camera.

Galaxy S10 Lite renders

Leaker OnLeaks is weer aan de slag gegaan met het maken van renders van een nog onaangekondigd toestel. Het is de Samsung Galaxy S10 Lite waarover we eerder al het één en ander voorbij hebben zien en horen komen. Het is nog niet bekend wanneer de telefoon aangekondigd wordt, maar het zou zomaar kunnen zijn, dat dit niet al te lang meer duurt.

Samsung Galaxy S10 Lite render

Op de renders zien we de smartphone met een vermoedelijk 6,7 inch beeldscherm. In het midden bovenin is een kleine camera-opening te zien voor de 32MP front-camera. We zien ook de opvallende cameramodule aan de achterkant, waar ruimte lijkt te zijn voor vier sensoren. Volgens de bron gaat het hier om een 48 megapixel hoofdsensor, 12 megapixel groothoeklens, 5 megapixel dieptesensor en vermoedelijk een periscoop-camera of ander soort sensor.

Samsung zou de Galaxy S10 Lite willen voorzien van een Snapdragon 855 processor, 4500 mAh accu, 45W fast charging, 128GB opslagruimte en een USB-C aansluiting. Mogelijk krijgt het toestel de naam Galaxy A91, maar daarover horen we ongetwijfeld in de toekomst meer van Samsung.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 408,00 euro
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel