Eerste foto van HTC U11 Life opgedoken: komt dit jaar

HTC zal dit jaar met een variant op de HTC U11 komen. Al eerder dook de naam HTC U11 Life op, maar toen bleef het even stil. Nu krijgen we een eerste foto te zien van de nieuwe smartphone.

HTC U11 op foto

Er is een foto naar buiten gebracht van de nieuwe HTC U11. Het toestel dook eerder al op, maar verdween daarna van de radar. Onder de codenaam ‘Ocean Life’ kwam het toestel ook al enige tijd geleden in het nieuws. Nu is de HTC U11 Life opnieuw in het nieuws en zien we een eerste foto van het toestel.

HTC U11 Life

De voorkant van de telefoon is vergelijkbaar met die van de HTC 10 en huidige HTC U11. Opvallend is dat er ook ondersteuning zal zijn voor Edge Sense. Dit betekent dat er net als bij de high-end U11 geknepen kan worden in het toestel om acties uit te voeren. Verder beschikt de telefoon over een 5,2 inch Full-HD display, vingerafdrukscanner en 16MP panorama selfie-camera aan de voorzijde.

Aan de achterkant beschikt de HTC U11 Life over een 16 megapixel camera met fase-detectie autofocus. Onder de behuizing gaat een Snapdragon 630 processor en 32GB opslagruimte. Je kunt dit uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 2TB. Net als bij het vlaggenschip ontbreekt er waarschijnlijk een 3,5 millimeter aansluiting. Wel is er de IP67-certificering en USonic headst met active noise cancellation.

Het is niet duidelijk wanneer de telefoon precies wordt aangekondigd. Volgens de tot nu toe bekende informatie moet de HTC U11 Life wel nog dit jaar uitgebracht worden. We houden de berichten voor je in de gaten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel