Eerste glimp van nieuwe BlackBerry Krypton getoond

TCL is nu verantwoordelijk voor de productie van smartphones van onder andere BlackBerry. We kunnen binnenkort een nieuwe smartphone verwachten van de van oorsprong Canadese fabrikant; de BlackBerry Krypton.

BlackBerry Krypton

BlackBerry Krypton is waarschijnlijk niet de echte naam, maar op dit moment nog een codenaam. De telefoon is al gesignaleerd bij verschillende instanties voor bijvoorbeeld de keuring voor WiFi en Bluetooth. De telefoon zal uitgerust zijn met een volledig touchscreen aan de voorzijde.

BlackBerry Krypton

De enige foto’s die we van het toestel hebben zijn de twee foto’s in dit bericht. Verwacht wordt dat het toestel uitgerust zal zijn met een IP67-certificering. Hiermee zou de Krypton de eerste smartphone zijn van BlackBerry die waterdicht is. Daarbij wordt een 16:9 Full-HD display, een Snapdragon 625/626, 4GB RAM, vingerafdrukscanner in de home-button en 4000 mAh accu verwacht in de telefoon.

BlackBerry Krypton

We zien op de bovenstaande foto twee BlackBerry telefoons waarbij de bovenste de Krypton is. Er is een enkele camera met enkele flitser, en verder wordt een USB Type-C poort, 3,5 millimeter aansluiting en speaker aan de onderzijde verwacht. In oktober moet het toestel verkrijgbaar zijn voor 499 dollar. Zodra er meer bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel