BlackBerry Juno opgedoken: onaangekondigd toestel met slimme functies

Er zijn op het internet slides verschenen van een nog onaangekondigd BlackBerry-toestel. Het gaat om de BlackBerry Juno die door een designer van fabrikant TCL naar buiten zijn gebracht. Vermoedelijk is TCL al lange tijd bezig met de Juno.

BlackBerry Juno opgedoken

TCL, de fabrikant van onder andere BlackBerry toestellen is bezig met de ontwikkeling van een nieuw toestel. Het toestel waar het om gaat heeft de naam BlackBerry Juno als codenaam meegekregen en is een langdurig project, zo blijkt. Slides die nu vroegtijdig online zijn gezet spreken namelijk over een toestel met Android M.

BlackBerry Juno slide

De BlackBerry Juno moet voorzien zijn van verschillende slimme functies. Foto’s die je maakt moeten bijvoorbeeld direct in een aparte persoonlijke, afgeschermde map opgeslagen kunnen worden, in plaats van dat ze in de galerij verschijnen. Tevens maakt de slide duidelijk dat er visitekaartjes gescand kunnen worden en wordt tijdens het opladen achtergrondtaken uitgeschakeld om zo nog sneller op te laden. In de slide wordt hiervoor gesproken over een speciale Jolt-modus.

BlackBerry Juno slide camera

Het is niet bekend of het getoonde design van het toestel ook er zo uit komt te zien. Als we afgaan op de foto’s in de slide, lijkt het erop dat het toestel veel overeenkomsten heeft met de eerder dit jaar uitgebrachte BlackBerry KEYone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel