Eerste versie Runescape nu beschikbaar als open beta voor Android

Het is misschien al een tijd geleden dat je de eerste versie van Runescape hebt gespeeld, maar Old School Runescape is terug. Hoewel de lancering voor vorig jaar gepland stond is nu de open beta versie verschenen van de game.

Old School Runescape

In de open beta van Old School Runescape zoals de versie tegenwoordig door het leven gaat, beweeg je door een online wereld met andere spelers. De bediening is aangepast naar de smartphone al zijn een aantal elementen wat klein. Dit zou een probleem kunnen vormen voor smartphones met een klein display. Je kunt door de Runescape wereld bewegen door op het scherm te tikken.

Old School Runescape

Hoewel de huidige versie als open beta wordt aangemerkt is dat niet helemaal waar, betalende leden kunnen zich inschrijven voor een plekje in de beta versie. Elke dag lijken er nieuwe plaatsen vrij te komen voor nieuwe spelers. De verwachting is wel dat zodra de beta periode voorbij is, dat ook niet-leden gratis kunnen spelen.

Heb je wel een abonnement op Runescape dan kan je direct aan de slag, het enige wat je hoeft te doen is de game te downloaden uit de Google Play Store.

Old School RuneScape
Old School RuneScape
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel