Brain Wars: met competitieve spelletjes je hersenen trainen

De game Brain Wars laat je op een speelse manier je eigen hersenen trainen. In de game zijn verschillende mini-games opgenomen zoals hoofdrekenen, sorteren en hoger of lager. De mini-games speel je niet alleen maar tegen een willekeurige tegenstander.

Brain Wars

Brain Wars is een gratis game voor Android waarmee je middels kleine games je hersenen kunt trainen. Bij het starten van de app maak je een profiel aan en leer je hoe de games werken. De mini-games zoals “hoger of lager” zijn uitdagend en met ieder juist antwoord scoor je punten.

Brain Wars hoofdscherm

Voor elke mini-game kun je kiezen welke game je graag wilt spelen, ook je tegenstander mag een keuze maken. Wie aan het einde van drie rondes de meeste punten heeft behaald wint de competitie. Je krijgt bij het eindigen van een ronde ook de totaal score en scores per onderdeel te zien.

Na het spelen van een ronde krijg je inzicht in je sterke en zwakke punten zo weet je precies wat je nog kunt trainen. Brain Wars kijkt naar zes onderdelen: snelheid, beoordelingsvermogen, rekenvaardigheid, geheugen, observatievermogen en nauwkeurigheid. Voor alle zes worden diverse mini-games aangeboden.

Brain Wars

In de app krijg je ook te zien hoe goed je vrienden zijn en waar je staat op de wereldranglijst. Begrijp je een mini-game niet dan kun je via het menu op training tikken om uitleg te krijgen en het spel te oefenen. Brain Wars is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Brain Wars
Brain Wars
Ontwikkelaar: Translimit, Inc
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel