EISA Awards 2019-2020: Huawei P30 Pro en OnePlus 7 Pro vallen in de prijzen

Vandaag zijn weer de EISA Awards 2019-2020 uitgereikt. Hierbij wordt door een uitgebreide jury bepaald welke apparaten een onderscheiding verdienen. Waaronder voor beste smartphone. Dit jaar vallen onder andere de Huawei P30 Pro en OnePlus 7 Pro in de prijzen.

EISA Awards 2019-2020

Voor het zevende jaar op rij gaat Huawei er met de prijs vandoor voor beste smartphone. Dit jaar is dat wederom een toestel uit de P-serie; de Huawei P30 Pro. Dit toestel lost de P20 Pro af, welke vorig jaar dezelfde prijs won. De Huawei P30 Pro won de prijs met de camera-mogelijkheden zoals 5x optische zoom en foto’s bij weinig licht. Daarbij was de jury enthousiast over de goede accu, het mooie scherm en de snelle vingerafdrukscanner onder het scherm. In onze Huawei P30 Pro review waren we ook erg te spreken over deze stijlvolle smartphone.

Huawei P30 Pro review

OnePlus 7 Pro

OnePlus wint voor de eerste keer een EISA Award, en wel met de OnePlus 7 Pro. Deze high-end smartphone scoorde hoge ogen bij de jury, welke bestaat uit mensen uit 29 landen verspreid over de hele wereld. Ook Nederland heeft iets te zeggen bij de uitreiking van de EISA Awards. De OnePlus 7 Pro wint de EISA Award voor Advanced Smartphone. De jury is onder de indruk van de ongeëvenaarde prestaties, triple-camera en de pop-up camera. Ook het scherm is iets waar de jury over te spreken is. Dit kunnen we bevestigen, want ook in onze OnePlus 7 Pro review waren we erg enthousiast over het toestel. OnePlus sleept met de OnePlus Bullets Wireless 2 (review) ook nog de prijs voor beste wireless in-ear headphones binnen.

OnePlus 7 Pro video

Honor en Xiaomi

Xiaomi wint ook een EISA Award dit jaar; met de Redmi Note 7. Dit is de prijs voor ‘Best Buy Smartphone’. Volgens de jury heeft de Xiaomi Redmi Note 7 de bouwkwaliteit van een flagship en is er een uitstekende 48MP + 5MP dual-camera aanwezig. Alle specificaties die je nodig hebt, vind je terug op deze smartphone.

Honor wint met de Honor 20 Pro. Dezelfde fabrikant won vorig jaar een prijs voor Lifestyle Smartphone met de Honor 10. De Honor 20 Pro wint precies dezelfde prijs; met een naar eigen zeggen betoverende afwerking en goed presterende camera. Daarbij krijg je voor een aantrekkelijke prijs, een compleet toestel; zo oordeelt de jury.

Honor 20 Pro

Andere winnaars

Er zijn in nog meer categorieën prijzen uitgedeeld. Sony wint met de WH-1000XM3 de prijs voor beste noise-cancelling headphone. De beste earbuds zijn de JBL Reflect Flow en de beste Mobile Speaker is voor LG met de XBoom Go PK7. De beste party-speaker is volgens de EISA-jury de JBL PartyBox 100.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel