OnePlus Bullets Wireless 2 review: handig draadloos luistergenot

OnePlus heeft haar draadloze Bullets nog eens onder handen genomen en lanceerde samen met de OnePlus 7 een nieuwe revisie. Hoe presteren de OnePlus Bullets Wireless 2 in praktijk, je leest het in deze review.

OnePlus Bullets Wireless 2 review

Bij je OnePlus 7 (Pro) wil je natuurlijk over een goed setje in-ears beschikken, en daarvoor kan je ook bij OnePlus terecht. Als we de teksten mogen geloven leveren de Bullets Wireless 2 een ongekende geluidskwaliteit met een lange accuduur. Maar voordat we dat doen, kijken we eerst wat OnePlus in de verpakking heeft gestopt.

OnePlus Bullets Wireless 2 verkooppakket

Allereerst vinden we de Bullets Wireless 2 in de verpakking, daaronder vinden we een aantal opzetstukjes die je kunt vervangen. De in-ears moeten natuurlijk wel prettig in de gehoorgang zitten. In totaal zijn er naast de standaardmaat nog twee andere maten. Verder vinden we een korte laadkabel van het type USB-C, handig als je telefoon ook over een dergelijke aansluiting beschikt. Om de Bullets netjes te bewaren vinden we ook een rubberen pouch waar je het headsetje netjes in kunt bewaren.

In gebruik

De ingebruikname van de Bullets Wireless 2 is eigenlijk heel eenvoudig, op een OnePlus toestel krijg je een notificatie te zien of je de headset wilt koppelen. Op andere apparaten volstaat het koppelen via de Bluetooth instellingen. Hierna kan je ongestoord muziek gaan luisteren. Tevens kan je met een druk op de knop moeiteloos switchen tussen meerdere apparaten.

OnePlus Bullets Wireless 2 led

Natuurlijk draait het bij earbuds om draagcomfort en geluidskwaliteit. Bij de Bullets Wireless 2 is het draagcomfort in ieder geval prima in orde. De earbuds blijven goed zitten, ook in wat stormachtig weer. Hoewel niet getest op waterresistentie heeft de headset anderhalf uur in de volle regen prima doorstaan.

OnePlus Bullets Wireless 2 earbud

De OnePlus Bullets Wireless 2 beschikken over AptX-HD ondersteuning, met deze techniek kan het geluid in hoge kwaliteit overgedragen worden naar de headset. Dat horen we meteen als we het vergelijken met een veel goedkopere Bluetooth headset zonder deze techniek.

OnePlus Bullets Wireless 2 volumeknoppen

De geluidsweergave zelf is prettig, de bass is redelijk gebalanceerd en het middenbereik is goed aanwezig waardoor soms ook details te horen zijn die met goedkope headsetjes niet op zullen vallen. Hoge tonen zijn ook helder al zit het soms op het randje. Als we de geluidsweergave in een woord moeten omschrijven dan zou dat “neutraal” zijn. Voor audiofielen is het goed om te weten dat de Bullets Wireless 2 ook ondersteuning heeft voor 24-bit hoge resolutie audio.

OnePlus Bullets Wireless 2

OnePlus claimt dat de headset zeker 14 uur mee moet gaan op een volledige lading. Voor ons gevoel doen we daar nog net even wat langer mee. Zijn de Bullets leeg dan kan je ze razend snel opladen omdat de Bullets Wireless 2 ondersteuning voor Warp charge hebben. Uitschakelen doe je door de twee oortjes, met behulp van het ingebouwde magneetje, tegen elkaar te leggen. Dit zorgt er overigens ook voor dat je muziek gepauzeerd wordt.

OnePlus Bullets Wireless 2 uitgeschakeld

De Bullets Wireless 2 beschikken over Qualcomm’s cVc noice cancellation technologie en die lijkt goed te functioneren. Zo horen we prima onze muziek of gesprekspartner, daar moeten we wel bij opmerken dat de microfoon wat gevoeliger lijkt voor het opvangen van wind. Je kunt met een druk op de knop ook de Google Assistent oproepen en allerlei vragen stellen.

Beoordeling

Als we kijken naar het totaalpakket van de OnePlus Bullets Wireless 2 dan ontvang je daar een prettige draadloze Bluetooth headset voor. De prijs van 99 euro is in onze ogen gerechtvaardigd door de kwaliteit en het gebruiksgemak. Een lange accuduur en een mooie neutrale geluidsweergave vormen het hart van de Bullets Wireless 2.

Wel valt op te merken dat de microfoon wat gevoeliger lijkt voor wind tijdens het telefoneren. De Bullets hebben geen IP-certificering waardoor je niet zeker weet of hij een duik in het water zal overleven. Door de regen fietsen met de headset is in ieder geval geen probleem gebleken.

De OnePlus Bullets Wireless 2 zijn onder andere te koop bij de OnePlus Store en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
OnePlus Bullets Wireless 2
 • 8.6/10
  Prijs-kwaliteitverhouding - 8.6/10
 • 8.5/10
  Gebruiksvriendelijkheid - 8.5/10
 • 9/10
  Mogelijkheden - 9/10
 • 8.5/10
  Geluidskwaliteit - 8.5/10
 • 8.8/10
  Draagcomfort - 8.8/10
8.7/10

Beoordeling

Pluspunten

 • Neutrale geluidsweergave
 • Prettig draagcomfort
 • Lange accuduur en snel opladen
 • Kwaliteit

Minpunten

 • Microfoon wat gevoelig voor wind
 • Geen IP-certificering
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel