OnePlus 7 preview: dit is onze eerste indruk (video)

De OnePlus 7 Pro hebben we eerder uitgebreid besproken op DroidApp, maar dan is er ook nog de OnePlus 7. Deze vrij betaalbare uitgebreide high-end smartphone mag zeker niet het ondergeschoven kindje zijn. Onze eerste indruk delen we in deze preview.

OnePlus 7 preview

Naast de OnePlus 7 Pro kwam OnePlus tijdens de aankondiging ook met de OnePlus 7. Deze smartphone kent qua design kleine verbeteringen ten opzichte van de OnePlus 6T, maar is in verschillende opzichten een flinke stap vooruit. De vingerafdrukscanner onder het scherm is verbeterd en tevens belooft OnePlus nog meer verbeteringen voor de smartphone.

Onder andere vinden we bij dit toestel de Snapdragon 855 processor; eentje met veel kracht. Dat is ook iets wat we kunnen bevestigen. Het werkt allemaal nog sneller en daarmee nog prettiger. De accu van de OnePlus 7 lijkt ook beter te zijn dan die van de Pro. Handige toevoeging van de OnePlus-smartphones is de alert-slider. Tevens kent het toestel vele instelmogelijkheden dankzij de aanwezigheid van OxygenOS. Dit kan zomaar één van de beste smartphones zijn, van dit moment.

In onderstaande video delen we onze eerste indruk van de OnePlus 7. De OnePlus 7 review volgt binnenkort op DroidApp. Je kunt wel alvast onze uitgebreide OnePlus 7 Pro review lezen.

De OnePlus 7 is er vanaf 559 euro. Je kunt het toestel kopen bij T-Mobile, OnePlus en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel