ES File Explorer krijgt ondersteuning Google Chromecast

Een van de populairste bestandsbeheerders voor Android, ES File Explorer, heeft een update gekregen. De update voor ES File Explorer zorgt er voor dat er ondersteuning wordt geboden voor de Google Chromecast.

ES File Explorer heeft een update gekregen. De populaire file-manager voor Android is erg geliefd door de vele mogelijkheden. Niet alleen bestanden die op de telefoon of geheugenkaart zijn opgeslagen kunnen bekeken worden met ES File Explorer, ook cloud-diensten als Box, Google Drive, Dropbox en SkyDrive worden ondersteund.

ES-File-Explorer-Chromecast-plugin

Met de Chromecast-ondersteuning voor ES File Explorer kunnen bestanden die op het interne geheugen zijn opgeslagen, gecast worden naar de televisie. Wanneer je toestel geroot is, kunnen ook bestanden vanaf de geheugenkaart gecast worden.

Om de Chromecast-functionaliteit in ES File Explorer te kunnen gebruiken, dient er wel uit de Play Store een aanvullende plug-in gedownload te worden. In de toekomst zal een update meer codecs-ondersteuning brengen. Beide toepassingen kan je via onderstaande button downloaden.

ES File Explorer File Manager
ES File Explorer File Manager
Ontwikkelaar: ES Global
Prijs: Gratis+

ES Chromecast plugin
ES Chromecast plugin
Ontwikkelaar: ES Global
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel