Essential PH-1 phone: zo ziet het toestel er in het echt uit (foto’s)

Andy Rubin, mede-oprichter van Android, kondigde vorige week met het bedrijf Essential de eerste eigen Android-smartphone aan. Opvallend was het grote beeldscherm met nauwelijks schermranden. De productafbeeldingen gaven een goede eerste indruk, maar in het echt is het toestel nog meer bijzonder.

Essential PH-1 foto’s

De Essential PH-1 phone is de eerste smartphone van Essential; het bedrijf van Android mede-oprichter Andy Rubin. De telefoon werd vorige week officieel aangekondigd en speciaal aan het toestel was de vormgeving van de smartphone. Zo beschikt het toestel over een 5,7 inch QHD display met nauwelijks schermranden.

Op productfoto’s van Essential zelf gaven al een goed beeld van de smartphone. Zo is er een glazen behuizing met titanium randen. Wat direct opvalt is de front-camera die middenin de bovenkant van het scherm is te vinden. Er is verder een dual-camera met 13 megapixel, een Snapdragon 835 processor en een 3040 mAh accu.

Amerikaanse collega’s van The Verge en Recode hebben de Essential PH-1 phone al vast kunnen houden en hebben een aantal interessante foto’s gemaakt van de telefoon. Deze laten nog beter de schoonheid van het toestel zien. Wat vind jij van de eerste Essential phone?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel