Evernote update voegt drie handige widgets toe

Een update voor de notitie-app Evernote laat je nog sneller notities maken. Ook andere elementen uit Evernote kan je nu sneller bereiken dankzij de update. Vanaf nu kan je gebruik maken van drie nieuwe, handige widgets die je nog productiever maken.

Evernote widgets

Evernote heeft een update uitgerold voor de Android-app. Je kan vanaf nu gebruik maken van drie nieuwe widgets waardoor je nog sneller een herinnering of notitie op kunt slaan. Het gaat om de widgets; acties, navigatiebalk en lijst. Je hoeft hiervoor geen aparte app meer te installeren en de widgets zijn automatisch op te roepen vanuit het widget-venster.

Met de widget ‘acties’ kan je een bepaalde actie toevoegen aan je homescreen. Met een druk op de knop kan je bijvoorbeeld een foto maken, een herinnering instellen, een geluidsopname starten of een notitie maken. Vervolgens wordt deze content opgeslagen in de Evernote-app. De widget ‘navigatiebalk’ laat je vijf snelkoppelingen instellen voor bepaalde taken. Zonder apart de app te hoeven openen kan je dezelfde acties koppelen aan deze widget. Hetzelfde geldt voor de ‘lijst’-widget, waarbij je ook direct je laatst opgeslagen notities in kunt zien.

De update voor Evernote is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store.

Evernote - Notitie Ordner
Evernote - Notitie Ordner
Ontwikkelaar: Evernote Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel