Evleaks lekt foto van nieuwe Nokia 8: met verticale dual-camera

We schreven gisteren over de Nokia 8, waarover aardig wat informatie naar buiten was gekomen. Nu krijgen we een foto te zien van de nieuwe smartphone van Nokia waarbij we dus eindelijk een goed beeld krijgen van de Nokia 8.

Nokia 8 met verticale dual-camera

De Nokia 8 wordt het nieuwe high-end toestel van de van oorsprong Finse fabrikant. De telefoon wordt mogelijk al eind juli aangekondigd. Gisteren werden namelijk al de eerste Nokia 8 details gedeeld waarbij we verschillende informatie te weten komen, inclusief de verwachtte prijs.

Nokia 8

De bekende leaker Evan Blass, ofwel Evleaks, heeft nu een foto gedeeld van de nieuwe Nokia 8. Hierbij is duidelijk te zien dat het toestel veel weg heeft van de andere Nokia toestellen zoals de Nokia 6. Wel is de smartphone voorzien van een dual-camera in een verticale opstelling. HMD Global zal de Nokia 8 aankondigen als high-end smartphone, vermoedelijk op 31 augustus. De telefoon zal een 5,3 inch display krijgen, een Snapdragon 835 processor en een camera van waarschijnlijk die van Carl Zeiss.

Update 22:30 uur: er is nu ook een foto opgedoken van de zilveren Nokia 8. De foto die hiervan is opgedoken laat een zilver-grijze kleur zien aan de achterzijde en zilveren randen aan de voorkant.

Nokia 8 zilver

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel