EvolveSMS 4.0: update voor SMS-app brengt veel toffe functies

Klinker Apps, bekend van de geliefde Twitter-app Talon en tevens maker van EvolveSMS, heeft een update uitgebracht voor EvolveSMS. De SMS-app van de ontwikkelaar is geüpdatet naar versie 4.0. EvolveSMS 4.0 is niet zomaar een update, maar bevat een breed aanbod van nieuwe mogelijkheden.

EvolveSMS

EvolveSMS, die gemaakt is door dezelfde ontwikkelaar als Twitter-app Talon, is bijgewerkt naar een nieuwe versie. EvolveSMS 4.0 is voorzien van een groot aantal nieuwe mogelijkheden. We zetten de nieuwe functies die in de SMS-app te vinden zijn, voor je op een rij.

EvolveSMS 4.0

Vanaf nu is er ondersteuning te vinden voor Android 6.0 Marshmallow. Daarnaast is er zelfs ondersteuning voor vingerafdrukken, maar ook deze functie werkt vanaf Android 6.0 Marshmallow. Mocht je nog niet over de nieuwe Android-versie beschikken, dan is er ook nog genoeg nieuws te vinden.

EvolveSMS 4.0

Een van deze dingen is de ondersteuning voor Android Wear. Vanaf je pols kan je conversaties lezen en direct een bericht versturen naar je contacten. Nieuwe gebruikers zullen ook een nieuw welkom-scherm te zien krijgen en het menu met instellingen is voorzien van een vernieuwde interface. Tevens kan je in EvolveSMS nu gemakkelijk contactgegevens delen met anderen en kan je vrienden in de buurt zoeken, die EvolveSMS gebruiken.

EvolveSMS 4.0

EvolveSMS heeft aan de achterkant ook nog een aantal verbeteringen doorgevoerd waardoor de applicatie nog prettiger werkt. Stiekem is het zo jammer dat SMS’en niet meer zo vaak gedaan wordt als bijvoorbeeld WhatsApp. EvolveSMS 4.0 wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold. De app is gratis te downloaden via onderstaande button.

EvolveSMS (Text Messaging)
EvolveSMS (Text Messaging)
Ontwikkelaar: Luke Klinker
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel