Facebook lanceert bel-app ‘Facebook Hello’ [update: APK]

Facebook Hello is gelanceerd. Dit is de eigen bel-app van Facebook die compleet is vormgegeven in Material Design. De applicatie is gemaakt door de makers van Messenger.

Facebook Hello

Facebook Hello

Facebook heeft vanavond een eigen dialer-app uitgebracht onder de naam Facebook Hello. Vanaf vandaag wordt de applicatie Hello uitgebreid getest. Je kan met de applicatie precies zien wie er belt en daarbij kan je mensen ook blokkeren met de telefoon-app. Eerder doken er al geruchten op dat Facebook bezig is met een eigen dialer.

Facebook Hello

Facebook Hello toont informatie over degene die belt, ook al heb je die persoon niet in je telefoon opgeslagen. Je ziet de informatie die de mensen met jou hebben gedeeld op het sociale netwerk. Met Facebook Hello kan je personen en bedrijven zoeken met een druk op de knop.

Facebook Hello

Het is in Hello verder mogelijk om te bekijken hoeveel andere mensen de desbetreffende persoon hebben geblokkeerd. De applicatie is vanaf vandaag in de Play Store te vinden. Toch moeten we in Nederland nog even wachten op de bel-app. Deze is namelijk in Nederland nog niet beschikbaar.

Facebook Hello

Update 20:55 uur:

Toch is er een mogelijkheid om de Hello app ook werkzaam te krijgen op je eigen toestel. Download hier de Facebook Hello APK. Na installatie doorloop je de stappen en kan het feest beginnen. Hier op de redactie crashte de app regelmatig maar wanneer je razendsnel op ‘oké’ drukt, werkt de app vanzelf.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel