Facebook lanceert webversie Facebook Messenger

Facebook heeft vanavond een webversie uitgebracht van Facebook Messenger. Facebook wil met de nieuwe Messenger webversie meer de focus leggen op het in contact blijven met je vrienden.

Facebook Messenger Web

Facebook heeft woensdagavond een webversie uitgebracht van Facebook Messenger. Naast de Android-app van Messenger en andere platformen kan je de website nu gebruiken om met je vrienden in contact te blijven. Volgens Recode zal de chat-functie niet verdwijnen uit de website van Facebook, iets wat wel gebeurde bij de Android-app van Facebook.

facebook messenger web

De gedachte achter het uitbrengen van de webversie van Facebook Messenger is dat de focus helemaal gelegd wordt op het chatten, zonder dat je afgeleid wordt. Via Facebook Messenger Web kan je naast tekst ook stickers, foto’s en duimen van Facebook likes te versturen naar anderen.

Facebook Messenger Web kan gebruikt worden via de website messenger.com. Het kan even duren voordat de website bij je werkzaam is, want het wordt vanaf vandaag uitgerold. Mocht het bij jou werken, dan horen we het graag.

Messenger
Messenger
Ontwikkelaar: Meta Platforms, Inc.
Prijs: Gratis+

Bedankt voor de tip, Sven!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel