Facebook brengt Facebook Groups uit als app

Facebook heeft een nieuwe app uitgebracht voor Android. Met de app Facebook Groups wil het sociale netwerk de groepen op Facebook meer aandacht geven.

Het sociale netwerk Facebook heeft Facebook Groups uitgebracht in de Google Play Store. De nieuwe app van Facebook wil gebruikers meer gebruik laten maken van de groepen met deze app. Vanuit Facebook Groups kan er gediscussieerd, gepland en samengewerkt worden. In Facebook Groups kan ook een eigen, nieuwe groep aangemaakt worden.

facebook_groups

Facebook Groups maakt het mogelijk om bij nieuwe meldingen of berichten een notificatie te krijgen. Ook kan je vanuit de app je snel aanmelden voor een groep die je interesseert. Facebook Groups toont bij het starten van de app de groepen waar je lid van bent. Door een groep ingedrukt te houden kan je ze op eigen gewenste volgorde zetten.

Facebook Groups

Facebook Groepen zullen wel gewoon nog in de huidige Facebook-app te gebruiken zijn. Facebook Groups kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Facebook Groups
Facebook Groups
Ontwikkelaar: Facebook
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel