Fitbit helpt gebruikers met verkrijgen betere nachtrust

Fitbit gaat haar gebruikers helpen bij het verkrijgen van een betere nachtrust. Door het instellen van reminders en doelen worden gebruikers er op gewezen dat zij naar bed moeten om voldoende slaap te krijgen. Voor het ontwikkelen van deze nieuwe functie heeft Fitbit samengewerkt met een aantal slaap experts.

Voldoende slaap met Fitbit

Slaap is erg belangrijk en doen we allemaal, de één wat korter dan de ander, maar krijg je genoeg slaap en hou je vast aan een ritme? Fitbit gaat je hierbij helpen door middel van de nieuwe functie “Slaap schema’s”. Door het instellen van het aantal uur dat je wilt slapen en wanneer je wilt slapen helpt de app je herinneren.

De Fitbit app en bijbehorende gezondheidstrackers waren al in staat om de slaap kwaliteit vast te leggen. Na het instellen van een schema herinnert ook je Fitbit Blaze, One, Charge HR, Alta of Flex aan je gestelde slaapdoel. Je kunt ook gewekt worden door de Fitbit-tracker op het gewenste tijdstip. Door je aan het schema vast te houden zal je uiteindelijk beter kunnen slapen.

Naast het instellen van herinneringen en doelen kun je ook statistieken bekijken hoe goed je de afgelopen periode hebt geslapen op basis van je schema. De update voor de Fitbit applicatie is reeds beschikbaar via de Google Play Store.

Fitbit
Fitbit
Ontwikkelaar: Fitbit, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel