Twitter-app Flamingo 1.10.4 krijgt lees-later functie en push-notificaties

Er staat een update klaar voor Twitter-app Flamingo. De app van Sam Ruston heeft met Flamingo 1.10.4 een aantal handige features toegevoegd. Zo kun je gebruik maken van push-notificaties (dit is iets anders dan de meldingen zelf) en is er een lees-later functie. Maar er is meer.

Flamingo 1.10.4

Flamingo is op de redactie een erg geliefde Twitter-app. Met de update naar Flamingo 1.10.4 krijg je nu de mogelijkheid om push-notificaties in te schakelen. Dit werkt net iets anders dan de standaard meldingen, die overigens ook nog steeds beschikbaar zijn. Je krijgt meldingen namelijk direct zodra er iets gebeurd, en niet met een bepaalde interval. Je dient hiervoor wel de officiële Twitter-app op je smartphone geïnstalleerd te hebben. Push-notificaties zien we maar zelden in Twitter-apps van derden.

Daarnaast is er Lees-later toegevoegd. In het menu vind je deze functie terug onder de naam ‘read later’ en doet precies wat de naam doet vermoeden. Bij een tweet kun je ervoor kiezen om hem op te slaan voor later. In de Twitter-app vind je dan de opgeslagen tweets. Handig! Ook is de nieuwe Twitter reactie-weergave toegevoegd, een nieuwe leesmodus en is er ondersteuning voor pinned tweets. Tevens kun je nu widgets toevoegen voor lijsten en favorieten en zie je de tijdsduur voortaan van een video.

Je kunt Flamingo for Twitter 1.10.4 downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Onlangs verscheen Flamingo 1.9 al met enorm veel verbeteringen.

Flamingo for Twitter
Flamingo for Twitter
Ontwikkelaar: Sam Ruston
Prijs: € 2,29+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel