Flamingo 1.8.0: grote update brengt veel nieuwe functies naar strakke Twitter-app

De keuze in Twitter-apps voor Android is groot. Toch weten een aantal apps zich te onderscheiden met een eigen feature. Flamingo is in korte tijd al veel gedownload en nu is er de update naar versie 1.8.0. Deze versie brengt veel nieuwe functies die erg handig zijn.

Flamingo 1.8.0

Sam Ruston, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Twitter-app Flamingo heeft een nieuwe update uitgebracht. De applicatie kenmerkt zich door het strakke design en de prettige bediening. Flamingo 1.8.0 brengt veel handige, nieuwe functies die we tot nu toe nog moesten missen.

Flamingo 1.8.0

QR, video’s en meer

Vanaf nu kan je naast foto’s en GIF’jes ook video’s uploaden via de Twitter-app. Daarnaast is er ondersteuning voor QR-codes. In de Twitter-app van Twitter zelf werden deze eerder ook al toegevoegd. Je kunt zowel je eigen QR delen en laten scannen, zodat anderen je snel op Twitter kunnen vinden, maar je kan ook die van anderen scannen.

Vanuit het overzicht met lijsten kan voortaan ook begonnen worden met het opstellen van een tweet. Daarnaast is er een vernieuwde mediaspeler en is er het nieuwe Lato-lettertype. Ook kan bij afbeeldingen alt-tekst toegevoegd worden en zie je bij profielen voortaan ook een tabblad met mentions en lijsten. Tweets kan je daarnaast voortaan ook vanuit de Flamingo app melden aan Twitter.

Flamingo 1.8.0 mediaspeler

Downloaden

De ontwikkelaar heeft Flamingo 1.8.0 nog van meer verbeteringen voorzien. Je kunt de applicatie downloaden via onderstaande button uit de Play Store. Volg jij DroidApp al op Twitter?

Flamingo for Twitter
Flamingo for Twitter
Ontwikkelaar: Sam Ruston
Prijs: € 2,29+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel