Fleksy toetsenbord vanaf nu gratis en ontvangt update

De ontwikkelaars van het Fleksy Android-toetsenbord hebben besloten hun app vanaf nu gratis aan te bieden in de Google Play Store. Ook ontvangt de toetsenbord-app een kleine update.

Fleksy nu gratis

In een persbericht laat CEO en medeoprichter, Kosta Eleftheriou weten waarom Fleksy de stap maakt naar een gratis applicatie. “We willen iedere smartphone gebruiker de mogelijkheid bieden om snel, expressief en op een intuïtieve manier te laten typen.” Volgens Eleftheriou is de enige en beste manier om dit mogelijk te maken, Fleksy gratis beschikbaar te stellen voor iedereen.

Omdat het Fleksy-toetsenbord voorheen €1,99 kostte komt het bedrijf ook de gebruikers tegemoet die betaald hebben voor de app. Zij kunnen nieuwe thema’s en uitbreidingen ter waarde van 8 dollar verwachten. Gebruikers kunnen voortaan het toetsenbord verder uitbreiden of stijlen middels in-app aankopen.fleksy-app

Update

Ook ontvangt Fleksy tegelijkertijd een update met een nieuwe functie, Highlights. Highlights houden in dat Fleksy automatisch op zoek gaat naar GIF’jes, stickers en andere interessante content op basis van wat je typt. Op die manier kun je je nog beter uitdrukken in gesprekken.

Het Fleksy toetsenbord is zoals gezegd gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Fleksy toetsenbord GIF
Fleksy toetsenbord GIF
Ontwikkelaar: Thingthing Ltd
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel