Flipboard 4 uitgebracht met vernieuwd ontwerp en Smart Magazine

Met Flipboard kun je op een prettige manier nieuwsberichten en andere artikelen lezen als digitaal magazine. Om de leeservaring verder te verbeteren heeft het team achter de app een volledig nieuw design klaargezet in Flipboard 4.

Flipboard 4

Het team van ontwikkelaars heeft met Flipboard versie 4 geprobeerd de leeservaring te optimaliseren. Voor bestaande gebruikers geldt dat zij nu nog sneller toegang hebben tot relevante berichten. Nieuwe gebruikers kunnen sneller aan de slag met het toevoegen van passies en categorieën waarover zij willen lezen.

 

Smart Magazine

In Flipboard 4 is ‘Smart Magazine’ een van de belangrijkste nieuwigheden. Dit slimme magazine is een nieuwe manier om wereldnieuws en gecureerde berichten van gebruikers tot je te nemen. De carrousel op de startpagina bestaat uit alle onderwerpen die jij interessant vindt. Door naar links te swipen kun je je eigen passies toevoegen aan je persoonlijke magazine.

Je kunt in Flipboard eigen aangepaste magazines maken, even als eigen smart magazines. In totaal kun je negen smart magazines op het startscherm van de app plaatsen. Door veel gebruik te maken van de Flipboard-app weet de app steeds beter inhoud te serveren.

Flipboard versie 4 is reeds beschikbaar in de Google Play Store, via de onderstaande knop kun je de app downloaden en je eigen magazine maken. Vergeet niet DroidApp toe te voegen aan je Flipboard!

Flipboard
Flipboard
Ontwikkelaar: Flipboard
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel