Flipboard nog altijd erg geliefd: meer dan 500 miljoen keer gedownload

Flipboard is een applicatie waarmee je op een strakke manier toegang krijgt tot het laatste nieuws en interessante artikelen. Tevens kan je eigen borden aanmaken en zo zelf bundels maken met nieuw die je vervolgens kunt delen. Nog altijd is de erg populair, zo blijkt uit de nieuwste gegevens.

Flipboard voor Android

Er was een periode dat Flipboard heel populair was. Inmiddels is de wind wat meer gaan liggen, maar zijn er nog altijd genoeg gebruikers die de applicatie gebruiken. Flipboard is een applicatie waarin je het laatste nieuws kunt vinden en toegang krijgt tot interessante artikelen. Het houdt hierbij rekening met nieuws wat jou interesseert en kan je zelf onderwerpen ingeven.

Inmiddels is de applicatie veel gedownload uit de Google Play Store. De teller van het aantal downloads heeft onlangs het aantal van 500 miljoen downloads aangetikt, een erg nette prestatie. De applicatie wordt door verschillende fabrikanten ook standaard meegeleverd op hun toestellen.

Downloaden

Mocht je nog geen gebruik maken van de dienst voor nieuws en interessante artikelen, dan kan je de app geheel gratis downloaden uit de Google Play Store. Wist je dat je DroidApp ook kunt volgen op Flipboard, dat kan via deze link.

Flipboard
Flipboard
Ontwikkelaar: Flipboard
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel