Flipboard gaat video-advertenties tonen aan gebruikers

Flipboard, het strak vormgegeven magazine met nieuws, gaat video-advertenties weergeven tijdens de weergave van nieuwsberichten. In de verklaring van het bedrijf lijkt het bedrijf alleen maar voordelen te zien voor de gebruiker, met het weergeven van video-advertenties in Flipboard. Is dat echt zo, of wordt het straks eerder ‘Flopboard’?

Per direct zal Flipboard starten met het weergeven van video-advertenties in de mobiele applicaties, zoals die op Android. Verschillende grote merken als luchtvaartmaatschappij Lufthansa, kledingmerk Gucci en automerk Chrysler zullen de video’s voorzien van beelden. Volgens Flipboard zullen de video-ads schermvullend weergegeven worden en zullen ze van het scherm spatten. De vormgeving en het uiterlijk van de reclames is volgens Flipboard een belangrijke eis.

flipboard
Foto AndroidPolice

De video-advertenties in Flipboard zullen (in tegenstelling tot de standaard-instelling in Facebook) niet automatisch afspelen. Een video zal pas afgespeeld gaan worden als de afspeelknop van de video wordt aangeraakt. Volgens Flipboard zorgen video-advertenties voor een sterkere betrokkenheid van de consument na het zien van een video-advertentie.

Vanaf nu zullen in de onderdelen nieuws, sport, reizen en entertainment diverse malen de video-advertenties tevoorschijn komen. Vanaf 1 november 2014 zal Flipboard de mogelijkheden van de video-advertenties breder uitrollen. Wat denk jij? Een verbetering of verandert Flipboard in Flopboard?

Flipboard
Flipboard
Ontwikkelaar: Flipboard
Prijs: Gratis

Via: Flipboard

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel