YouTube 13.11.57 rolt dynamische videospeler uit: handig!

YouTube rolt een nieuwe app-update uit voor Android. Hierbij wordt de dynamische videospeler toegevoegd aan de applicatie. Dit is handig om zonder schermranden bijvoorbeeld verticaal opgenomen video’s te bekijken.

Dynamische videospeler in YouTube app

De YouTube app is uitgebreid met een dynamische videospeler. De functie werd enige tijd geleden al toegevoegd aan de iOS-app en nu is dus het eigen besturingssysteem van Google aan de beurt. Dankzij de dynamische videospeler wordt de beeldverhouding van de video beter geschaald op het scherm en worden zwarte balken zoveel mogelijk beperkt.

Vooral voor verticaal opgenomen video’s is de functie handig en hoeft het bekijken van een dergelijke video niet langer meer een zoekplaatje te zijn. Daarnaast is de feature ook een uitkomst voor het bekijken van een video met een andere beeldverhouding zoals 4:3 of 16:9.

De functie wordt gefaseerd uitgerold als update via de Google Play Store. Met de update van YouTube 13.11.57 kun je direct de vernieuwde videospeler gebruiken. Mocht je direct aan de slag willen, dan kun je hier de APK downloaden. Per toestel kan de versie van het installatiebestand verschillen.

Volg jij DroidApp al op YouTube?

YouTube
YouTube
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel