Erg fijne reis-app Polarsteps voegt optie voor delen van video’s toe

Polarsteps is een geweldige reis-app. Op een toffe manier deel je je interactieve reisdagboek met je vrienden en familie. Met de nieuwste update is het mogelijk om naast foto’s en tekst ook video’s te delen.

Polarsteps met video

Er staat een update klaar voor de app van Polarsteps. Vanaf nu kun je reis-updates niet alleen als tekst of foto delen, maar ook als video. Naar eigen zeggen is het een veelgevraagde functie, die eindelijk wordt toegevoegd. Je kunt ervoor kiezen om filmpjes te uploaden vanaf je toestel, of vanuit de cloud.

Er geldt geen maximale grootte voor de video’s al dienen ze een tijdsduur te hebben tussen de 3 en 60 seconden. Is je video langer dan 60 seconden, dan is er niets aan de hand. Je kunt met de ingebouwde trimmer direct de video inkorten, zodat je deze kunt delen.

Polarsteps video

Polarsteps is een ideale app voor op je vakantie, en op onze redactie zijn we verknocht aan deze fijne reis-app. Na je reis kun je ervoor kiezen om een fotoboek te laten printen van je reis. Zo heb je niet alleen digitaal je reisverslag, maar ook op papier. De video-update voor Polarsteps kun je nu downloaden uit de Google Play Store.

Tevens heeft Polarsteps bekend gemaakt dat het inmiddels meer dan 1 miljoen Nederlandse gebruikers telt. Het totaal aantal gebruikers ligt over de twee miljoen.

Polarsteps - Travel Planner & Tracker
Polarsteps - Travel Planner & Tracker
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel