Reis-app Polarsteps viert 1 miljoen gebruikers en teast nieuwe functies

Een persoonlijke favoriet; dat is de reis-app Polarsteps. Op reis kun je een mooi, interactief dagboek bijhouden en delen. Nu is er veel nieuws te melden rondom Polarsteps.

Polarsteps in 2019

Reis-app Polarsteps is een app van Nederlandse bodem. Met de applicatie kun je interactief je reis bijhouden en deze ook delen met de rest van de wereld. Niet alleen met tekst, maar ook met beeld en natuurlijk je route.

Inmiddels heeft Polarsteps de teller van 1 miljoen geregistreerde gebruikers bereikt. Daarbij hebben de initiatiefnemers bekend gemaakt dat het een investering heeft binnengehaald van 3 miljoen euro. Deze financiële injectie zal voornamelijk gebruikt worden voor het doorontwikkelen van de dienst.

Polarsteps wordt in meer dan 180 landen gebruikt en begon in 2015. De 1 miljoen gebruikers hebben samen meer dan 52 miljoen dagen gereisd met de app, zo wordt trots bekend gemaakt. Het bedrijf heeft ook een heatmap gedeeld met welke plaatsen het meest populair zijn onder de Polarsteps-gebruikers.

In een video worden de gebruikers bedankt. Tevens worden nieuwe functies uitgelicht die we in de toekomst kunnen verwachten. Hoewel de ontwikkelaars nog niet gek veel loslaten, zien we wel een paar visuals. Het wordt mogelijk om een reis te plannen, met bijvoorbeeld plaatsen toe te voegen die je niet wilt missen. Tevens zal het mogelijk worden om een accommodatie te boeken. In de video wordt getoond dat dit een accommodatie is die op Booking is te vinden, en dat deze direct betaalt kan worden via Apple Pay. Wat de plannen zijn met betrekking tot Android, is niet helemaal duidelijk. Maar er zit nog genoeg nieuws in de pijplijn voor de app.

Polarsteps - Travel Planner & Tracker
Polarsteps - Travel Planner & Tracker
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel