Polarsteps app komt met gave fotoboeken van je vakantie

Polarsteps is een applicatie van Nederlandse bodem. Met de nieuwe versie van de app is het mogelijk om een geweldig fotoboek te maken van je reis. Eerder schreven we al uitgebreid over Polarsteps, een erg interessante reis-app.

Polarsteps fotoboek

Polarsteps is een applicatie waarmee je je reis nauwkeurig kunt bijhouden. Bij iedere trip krijg je interessante statistieken en je foto’s te zien. In ons overzicht met beste apps van 2016 hebben we Polarsteps ook genoemd en eerder schreven we een uitgebreid artikel over de Polarsteps app.

Travel Books

De app heeft nu een update gekregen waarbij het ‘Travel books’ heeft toegevoegd. Dit zijn fotoboeken die meer weergeven dan alleen foto’s. Zo worden ook statistieken en landen getoond, zoals het aantal gelopen stappen, het aantal foto’s, dagen en kilometer en de reis; weergegeven op kaart. Na je vakantie kun je direct je fotoboek bestellen. Het is ook mogelijk om van een eerdere reis een fotoboek samen te stellen.

De fotoboeken kunnen tot 300 pagina’s bevatten, zo meldt Koen Droste, mede-oprichter van Polarsteps. De prijs voor een fotoboek met een hardcover en 24 pagina’s begint bij 20 euro. De update voegt de fotoboek-functie direct toe. Je kunt Polarsteps geheel gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Polarsteps - Travel Planner & Tracker
Polarsteps - Travel Planner & Tracker
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel