Polarsteps: geweldige dienst maakt interactieve kaart van je reis

Wanneer je op vakantie gaat kan het bij thuiskomst weleens voorkomen dat je eigenlijk niet alles meer weet waar je bent geweest. Met de dienst en app van Polarsteps moet dit verleden tijd worden. Met Polarsteps kan je je reis op een geweldige manier herbeleven.

Polarsteps

Polarsteps is opgericht door een groep Nederlandse avonturiers met een passie voor code, design en natuurlijk reizen, zo melden de Nederlanders zelf. Polarsteps heeft als doel om jou als vakantieganger je reis opnieuw te laten herbeleven. Je hoeft niet meer met pen, papier, een landkaart en eventueel punaises in de weer. Dit werk neemt Polarsteps van je over.

Polarsteps

Wat doet Polarsteps nou precies? Polarsteps maakt een reislog bij van waar je bent geweest. Via de website of de applicatie op je smartphone kan je een foto toevoegen en natuurlijk je eigen tekst plaatsen. Daarbij geeft Polarsteps interessante statistieken weer van de totale afstand en de duur van je trip. Je ziet precies het verloop van je reis.

Polarsteps

Interessant aan Polarsteps is de realtime-synchronisatie. Op deze manier kan je desgewenst het thuisfront op de hoogte houden van je reis. Polarsteps is vanaf nu te gebruiken via de website en voorlopig alleen nog via de iPhone-app.

Polarsteps

 

Android-app

Koen Droste, CEO van Polarsteps heeft aan DroidApp laten weten dat een Android-applicatie zeker op de agenda staat. Op de vraag wanneer we de Android-app van Polarsteps kunnen verwachten geeft Droste aan dat deze eind van dit jaar pas verwacht wordt.

Polarsteps

Wij hebben in ieder geval erg hoge verwachtingen van Polarsteps en kijken uit naar de Android-app. Wat denk jij van Polarsteps? Een gat in de markt? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Bekijk ook:

Lees ook

Reageer op dit artikel