Foursquare 10: enorme update met nieuw design voor reisgids-app

Reisgids-app Foursquare heeft een flinke update gekregen. In Foursquare 10 zien we een compleet andere interface en een makkelijkere bediening. Voortaan vind je nog sneller de locaties die je zoekt. Ideaal voor op vakantie, op reis of gewoon in je eigen omgeving.

Foursquare 10

Op het startscherm zie je direct de zoekfunctie, en zes verschillende categorieën. Afhankelijk van de categorie kan je filteren op verschillende onderdelen zoals de prijs, afstand, of het hondvriendelijk is, of het populair is, of het in je lijst voorkomt of één van de andere filters. Je kunt niet alleen naar locaties in de buurt zoeken, maar ook naar plaatsen in de buurt van een zelfgekozen plaats.

In de vernieuwde Foursquare app vind je ook je lijsten terug die je hebt gemaakt, of de lijsten van anderen die je volgt. Met de locatie-historie kan je in Foursquare 10 zien waar je in het verleden geweest bent. Hier wordt ook de informatie uit Swarm gebruikt.

Tot slot is er ook nog je eigen profiel waar je overzicht krijgt in je tips, beoordelingen en volgers. Een absolute verbetering in vergelijking met de vorige versie van de Foursquare app.

Downloaden

Foursquare 10 is vanaf nu te vinden in de Google Play Store. Downloaden van de nieuwe update kan via onderstaande button.

Foursquare City Guide
Foursquare City Guide
Ontwikkelaar: Foursquare
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel