Foursquare brengt vernieuwde Android-app uit

Foursquare heeft een vernieuwde applicatie uitgebracht voor Android. De applicatie is voorzien van een vernieuwde, frisse vormgeving met kenmerken van het Material Design. Gebruikers moeten op deze manier sneller toegang hebben tot de content die ze willen.

Foursquare

Foursquare heeft een nieuwe versie uitgebracht van de Android-app van de locatiedienst. Bij het openen van de applicatie valt direct op dat het startscherm van de applicatie is vernieuwd, waarbij ook aan Material Design is gedacht. In de vernieuwde app van Foursquare vind je direct de beste bezienswaardigheden in de buurt. Daarbij onthoudt de applicatie nu ook wat je onlangs hebt bekeken.

foursquare

Naast de onlangs bekeken plekken worden ook plekken getoond die zijn opgeslagen, of die door je vrienden worden aangeraden. Plekken die je in het verleden hebt bezocht zijn ook gemakkelijker terug te vinden. Op deze manier kan je de plekken sneller een beoordeling geven.

Vorig jaar werd Foursquare 8.0 uitgebracht, waarbij ook vaarwel werd gezegd tegen de incheck-functie. Inchecken bij een locatie doe je voortaan via de app Swarm. De nieuwe versie van Foursquare kan kosteloos gedownload worden via onderstaande button.

Foursquare City Guide
Foursquare City Guide
Ontwikkelaar: Foursquare
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel