Google Trips in Play Store: geweldige reis-app nu voor iedereen

Google heeft haar reis-app Google Trips uitgebracht in de Google Play Store. Na maanden van beta-versies is de applicatie nu voor iedereen beschikbaar. Met Google Trips heb je een erg uitgebreide, nuttige reis-app voor op vakantie binnen handbereik.

Google Trips

Vanaf nu is de reis-app Google Trips voor iedereen te downloaden uit de Google Play Store. Eind april verschenen de eerste berichten over de nieuwste app van Google, en begin mei dook de testversie op die je op je toestel kon installeren. Nu de app in de Play Store is verschenen hoef je niet meer de APK te installeren.

Reizen

De definitieve versie van Google Trips brengt ook direct verbeteringen met zich mee. Zo kan je nu nog sneller handmatig een locatie toevoegen aan het reisschema. De bekende reisschema’s met je vakanties worden ingeladen uit Gmail. Denk aan vliegtickets of een boeking die je hebt gemaakt voor het hotel.

Offline

Zowel de reizen uit het verleden als de toekomstige reizen vind je in de applicatie. Iedere bestemming wordt onderverdeeld in secties. Zo kan je inspiratie krijgen voor wat je kunt gaan zien daar, algemene informatie, eetgelegenheden en eigen opgeslagen plaatsen. Je kunt de informatie per bestemming offline opslaan op je smartphone of tablet, zodat je op vakantie de details kunt raadplegen als je geen actieve internetverbinding hebt.

Google Trips

Dagschema’s

Ook geeft de handige reis-app je tips om de tijd nuttig te besteden in bijvoorbeeld een stad. Welke plekken moet je absoluut zien, waar moet je zeker heen? Antwoord op deze en meer vragen krijg je in Google Trips. Je vindt de optie ‘Day Plans’ tussen de verschillende onderdelen staan bijvoorbeeld bij een stad. Ook kan je je eigen dagschema samenstellen.

Downloaden

Wil je Google Trips ook gebruiken? Dan kan je de applicatie gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Google Trips - Travel Planner
Google Trips - Travel Planner
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel