Google Trips: nieuwe, strakke reis-app nu beschikbaar als APK

Van de week verschenen de eerste foto’s van de nieuwe reis-app Google Trips. De applicatie wordt getest binnen de lokale gidsen die hun bijdrage leveren aan Google Maps. De strak vormgegeven applicatie is nu echter uitgelekt en nu te downloaden als APK. Handig voor de vakantie!

Google Trips

Google heeft van de week de app Google Trips uitgebracht onder een geselecteerd aantal gebruikers. De applicatie lekte uit en kwam deze week al in het nieuws. Enkel de Lokale Gidsen van level 2 en hoger krijgen kans om de app te testen. De applicatie is nu uitgelekt op het internet en kan nu door iedereen gedownload worden.

Met de app Google Trips kan je de reizen die je in het verleden hebt gemaakt zien, maar ook de toekomstige reizen kunt opslaan. De informatie is erg uitgebreid en gaat verder waar andere reis-apps stoppen. De informatie voor reizen wordt uit Gmail gehaald, maar je kan ook zelf je bestemming toevoegen.

Wanneer je de bestemming hebt gekozen krijg je een overzicht met kaarten. Je vind er de verschillende tips met bestemmingen rondom je vakantiebestemming. Tevens vind je tips om te eten, zo kan je lezen dat in Berlijn er graag “currywurst” gegeten wordt. Plaatsen die je zelf, bijvoorbeeld via Google Maps, al hebt opgeslagen vind je onder het tabblad ‘opgeslagen plaatsen’. Ook vind je nuttige informatie zoals gezondheid, winkelen, geldzaken en communicatie. Daarnaast vind je informatie over het vervoer met onder andere de auto en het openbaar vervoer. Tot slot krijg je eventuele vluchtgegevens te zien, die worden ingeladen vanuit Gmail. Alle informatie kan je offline opslaan.

Mocht je nou niet kunnen wachten om Google Trips te proberen, download dan hier de APK.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel