Flitsmeister 9.1: spoorwegovergangen en agenda-integratie voor iedereen

De populaire Nederlandse app Flitsmeister heeft een update ontvangen in de Google Play Store. In Flitsmeister 9.1 wordt het voor iedereen mogelijk gemaakt de agenda te integreren. Daarbij krijg je waarschuwingen bij spoorwegovergangen.

Flitsmeister 9.1

De Android-app van Flitsmeister werd eerder al voorzien van een update. Dit was een beta-versie waarbij gebruikers hun agenda konden integreren. Met deze integratie kun je als gebruiker direct naar een afspraak navigeren en krijg je routesuggesties voor dit adres. Hierbij kun je ook je thuis- en werkadres invoeren. De agenda-synchronisatie vindt puur op de smartphone zelf plaats en is dus niet verbonden met servers.

Flitsmeister agenda

Een andere nieuwe functie in Flitsmeister 9.1 is de ondersteuning voor spoorwegovergangen. Sinds oktober werken de ontwikkelaars samen met ProRail. Flitsmeister kan nu waarschuwen voor spoorwegovergangen. Het gaat hierbij vooral om onoverzichtelijke spoorwegovergangen; alle onbewaakte en een aantal onbewaakte. Bij de onbewaakte zijn zelfs geen knipperlichten en spoorbomen aanwezig, en hier wil het nog weleens fout gaan. De waarschuwing hiervoor wordt tijdens het rijden op het scherm van Flitsmeister getoond.

Flitsmeister spoorwegovergang

De update voor Flitsmeister wordt vanaf nu uitgerold. Het kan even duren voordat deze update bij iedere gebruiker beschikbaar is. Je kunt de app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel