Galaxy A5 (2017) ontvangt beveiligingsupdate december met nieuwe camera-functies

Samsung rolt voor de Samsung Galaxy A5 (2017) een nieuwe update uit voor het toestel. Samen met beveiligingsupdate december 2017 worden een aantal nieuwe functies toegevoegd aan de camera-app van de smartphone.

Galaxy A5 (2017) krijgt update

Voor de Nederlandse bezitters van de Samsung Galaxy A5 (2017) staat een update klaar. Het gaat om een update die bijna 450MB groot is en OTA aangeboden wordt op het toestel. Eén van de onderdelen van de nieuwe update is beveiligingsupdate december 2017. Deze security patch bevat tientallen verbeteringen en optimalisaties.

Samsung Galaxy Note 8 stickers

Nieuwe camera-opties

Naast de update in de beveiliging krijgt ook de camera nieuwe functies. Er zijn een aantal camera-modi toegevoegd zoals selfiefocus, stempel, huidskleur en AR-sticker (augmented reality). Met selfiefocus kun je de achtergrond bij je selfie onscherp maken en vervagen. Bij huidskleur kun je je eigen huidskleur meer corrigeren. Met ‘stempel en AR-stickers’ kun je effecten toevoegen zoals bij de Galaxy S8 en Galaxy Note 8. Denk aan konijnenoren of teksten.

Samsung is officieel begonnen met het uitrollen van de update. Je krijgt hiervan zelf een melding op je toestel. We raden je vanwege de grootte aan de update te downloaden via een WiFi-verbinding.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel