Samsung rolt (nu al) beveiligingsupdate december 2017 uit voor Galaxy A5 (2016)

Gebruikers van de Samsung Galaxy A5 (2016) hebben een primeurtje; voor hen staat de nieuwste beveiligingsupdate klaar. Het gaat om de beveiligingsupdate van december die woensdag door Google werd vrijgegeven.

Galaxy A5 (2016): beveiligingsupdate december

Niet de S8, Note 8 of S7-bezitters zijn de gelukkigen, maar bezitters van de Samsung Galaxy A5 (2016) kunnen als eerst de beveiligingsupdate december 2017 downloaden. De update wordt vanaf nu uitgerold voor de unbranded exemplaren van het toestel dat vorig jaar verscheen, dit melden gebruikers aan DroidApp. De update bevat tientallen fixes ter verbetering van de beveiliging en Samsung voegt daar nog een reeks verbeteringen aan toe.

Samsung Galaxy A5 (2016)

De update zou 197MB groot zijn en OTA, dus via het toestel, aangeboden worden. Vanwege de grootte van de update raden we je aan deze te downloaden via WiFi. We verwachten dat de beveiligingsupdate van december 2017 in de komende tijd ook voor andere toestellen uitgerold zal worden. Je kunt eventueel handmatig controleren via Instellingen > over het toestel > software-update.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel