Samsung Galaxy S7 (Edge) en Galaxy A5 (2016) ontvangen beveiligingsupdate november

In Nederland is Samsung begonnen met het uitrollen van een beveiligingsupdate voor de Galaxy A5 (2016) en Samsung Galaxy S7 (Edge). Het betreft de nieuwste update die er is, namelijk beveiligingsupdate november. Deze bevat verschillende patches voor de verbetering van de beveiliging van het toestel.

Samsung Galaxy S7 en A5 (2016): beveiligingsupdate november

We schreven vorige week over de beveiligingsupdate van november. De update werd toen aangekondigd door Google voor de Nexus- en Pixel-toestellen. De beveiligingsupdates zijn belangrijk ter verbetering van de beveiliging van de toestellen. De verschillende fabrikanten kunnen nu aan de slag om de update te optimaliseren voor hun eigen toestellen.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung is begonnen met het verspreiden van de update voor de eigen toestellen. Als eerst zijn de Samsung Galaxy A5 (2016) en Samsung Galaxy S7 Edge aan de beurt in ons land. We verwachten de update ook ieder moment voor de niet-Edge versie van de Galaxy S7. De update met versienummer A510FXXU3BPK1 voor de A5, en G935FXXU1BPJG voor de S7 Edge. De update wordt vanaf nu uitgerold in Nederland en wordt OTA, dus via het toestel aangeboden.

Update downloaden

Mocht je nog geen melding hebben ontvangen van de update, dan kan je handmatig controleren of de update beschikbaar is. Ga hiervoor naar Instellingen > over het toestel > software-update > nu bijwerken.

Tip: Samsung geeft je tot 100 euro cashback op Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 401,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel