Samsung geeft je tot 100 euro cashback op Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge

Samsung heeft de komende weken een interessante cashback-actie voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Je krijgt een korting bij aanschaf van één van deze twee smartphones dat kan oplopen tot 100 euro. We zetten de details van deze Galaxy S7 cashback-actie voor je op een rij.

Samsung Galaxy S7 cashback

Bij aanschaf van een Samsung Galaxy S7 of Samsung Galaxy S7 Edge kan je nu gebruik maken van een interessante actie. Samsung spreekt van de ‘Samsung Upgrade Days’. Koop je in de periode van 7 november tot en met 4 december een Galaxy S7 (Edge) bij de deelnemende partners of Samsung zelf, dan kan je aanspraak maken op de actie. Voor de Galaxy S7 bedraagt de cashback 50 euro, voor de Galaxy S7 Edge krijg je 100 euro op je rekening teruggestort.

Samsung Galaxy S7 cashback

Samsung Upgrade Days

Wanneer je het toestel in de eerder genoemde periode bij de deelnemende winkels hebt aangeschaft, dan dien je hiervoor je aan te melden op de promotiepagina van Samsung. Hier dien je dan je gegevens in te vullen, het EAN- en IMEI-nummer in te geven en een kopie van je aankoopbewijs te uploaden. Mocht je in de actieperiode je toestel hebben aangeschaft, dan kan je tot en met 18 december je aanmelden voor de cashback. De actie geldt ook als je het toestel aanschaft in combinatie met een abonnement.

Samsung Galaxy S7 Edge

Galaxy S7 (Edge) kopen

Wil je de S7 of S7 Edge aanschaffen en gebruik maken van de cashback-actie? Dan kan je hiervoor terecht bij de winkels via onderstaande links en alle providers.

Samsung Galaxy S7: Coolblue, MobielBol.comSamsung

Samsung Galaxy S7 Edge: Coolblue, MobielBol.comSamsung

Je kunt zoals gezegd ook bij verschillende providers de cashback-actie krijgen. Voor een overzicht van alle actuele prijzen, specificaties en abonnementen, raadpleeg de smartphone-pagina’s via onderstaande buttons. Na aanschaf kan je via deze link je aanmelden voor de promotie van Samsung.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel