Samsung Galaxy A5 (2016) krijgt beveiligingsupdate september

Er staat een nieuwe beveiligingsupdate klaar voor de bezitters van de Samsung Galaxy A5 (2016). De update voor de metalen smartphone van de Koreaanse fabrikant wordt vanaf nu uitgerold in Nederland. Eerder kregen verschillende andere toestellen van Samsung al de beveiligingsupdate aangereikt.

Samsung Galaxy A5 (2016): beveiligingsupdate

Voor de Samsung Galaxy A5 (2016) rolt Samsung een nieuwe update uit. Het gaat om de beveiligingsupdate van september. Deze update zorgt ervoor dat er ruim 49 lekken in de beveiliging zijn gedicht. Het installeren van de update wordt daarom ook zeker aanbevolen.

Samsung Galaxy A5 (2016)

De beveiligingsupdate september kwam eerder voor een aantal andere toestellen al beschikbaar. Zoals de Samsung Galaxy S7-serie, de Galaxy S5 Plus en Galaxy S6-serie en de Galaxy Note 4 en Note Edge. De update wordt OTA, dus via het toestel, aangeboden. Heb je op je toestel nog geen melding gekregen van de update, dan kan je ook handmatig controleren. Ga hiervoor naar Instellingen > over het toestel > software-update > handmatig bijwerken. De firmware-versie van de update betreft A510FXXS3BPI8.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel