Beveiligingsupdate november 2017 staat klaar voor Nokia 8 en Galaxy A5 (2017)

Voor twee toestellen staat de nieuwe beveiligingsupdate van november 2017 klaar. Zowel Samsung als Nokia hebben de update vrijgegeven voor een aantal toestellen. Dit geldt voor de Nokia 8 en de Galaxy A5 (2017). De update bevat een belangrijke patch.

Beveiligingsupdate november voor Galaxy A5 en Nokia 8

Google geeft aan het begin van iedere maand de nieuwe beveiligingsupdate vrij voor Android. Zoals je in ons uitgebreide artikel kon lezen over het Android update beleid, is het uitrollen van dit soort updates belangrijker dan ooit. Toch lijkt lang niet iedere fabrikant hier zo over te denken. Nokia en Samsung hebben de update nu voor twee toestellen beschikbaar gesteld, nadat beide merken al voor andere toestellen de update hadden vrijgegeven. Zo verscheen de update onlangs voor de Nokia 6 en 3.

Nokia 8 beveiligingsupdate november 2017

Beveiligingsupdate november 2017 kan nu gedownload worden op de Nokia 8 en de Samsung Galaxy A5 (2017). Een belangrijk onderdeel van de security patch is de dichting van het lek genaamd Krack. Dit is een lek in de WPA2 beveiliging van WiFi-netwerken. We raden je om deze reden ook absoluut aan de update zo spoedig mogelijk te installeren.

De update zal OTA, dus via het toestel, aangeboden worden. Er gaan geen gegevens verloren met het updaten van je toestel. Voor de Nokia 8 wordt spoedig al de update naar Android 8.0 Oreo verwacht. Ook voor de A5 zal deze uitgerold worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel