Samsung Galaxy S8-serie, Xiaomi Mi A2 en Nokia 3.2, 2.2 en 3.1 krijgen september-update

De september-patch is enkele weken oud en verschillende fabrikanten hebben hem al beschikbaar gesteld voor hun devices. Nu ook Samsung, Xiaomi en Nokia voor een aantal toestellen. We zetten de details op een rijtje.

September-update voor Galaxy S8

Samsung heeft voor de Samsung Galaxy S8-serie een nieuwe update klaarstaan. Voor zowel de Samsung Galaxy S8 als de Galaxy S8+ staat beveiligingsupdate september 2019 klaar. Deze update volgt vrij snel na de augustus-update die eind vorige maand werd verspreid voor de twee toestellen. Gebruikers, waaronder Frank, laten ons weten dat de update een grootte heeft van circa 425MB. Los van de patches vanuit Google en vanuit Samsung, zijn er geen verdere veranderingen doorgevoerd met de patch.

Samsung Galaxy S8+ Apps Edge

Nokia’s

Ook verschillende toestellen van Nokia worden bijgewerkt met de beveiligingspatch van september. Het gaat om drie modellen die geüpdatet worden; de Nokia 3.2, Nokia 2.2 en Nokia 3.1. De grootte van de update varieert bij de drie toestellen, maar ze geven je alleen een nieuwe security-patch. Andere optimalisaties en veranderingen worden vermoedelijk verwacht met de update naar Android 10. Alle drie de modellen zullen van Nokia de update naar Android 10 krijgen, zo maakte het bedrijf eerder duidelijk.

Xiaomi Mi A2

Ruud en Tom laten aan ons weten dat ook zijn Xiaomi Mi A2 is bijgewerkt. De Xiaomi update brengt geen verdere veranderingen, maar alleen de nieuwe patch. Deze update heeft een grootte van een kleine 70MB.

Uitrol

Het kan bij de verschillende smartphones even duren voordat iedere gebruiker de nieuwe update ontvangt. Dit kan namelijk gefaseerd gebeuren. Als de nieuwe update klaarstaat, krijg je hiervan een melding op je smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel