Galaxy S8: Oreo volgende week in Nederland; nu al in België

Samsung zal Android 8.0 Oreo volgende week uitbrengen in Nederland voor de Galaxy S8-serie. Deze berichten zijn gedaan door doorgaans goed geïnformeerde bronnen. In verschillende landen, waaronder ook in België is de uitrol van Android 8.0 Oreo al in volle gang.

Oreo komt volgende week

Samsung is in België al begonnen met het uitrollen van Android 8.0 Oreo voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Vorige week werd de update al uitgerold in Duitsland, waar als eerst de eerdere beta-testers de update kregen. Nu is ook voor niet beta-testers deze update beschikbaar. Daarbij heeft Samsung dus ook in verschillende andere Europese landen de updatemachine aangezet.

Samsung Galaxy S8+ DroidApp

Als eerst is de update beschikbaar in België, Duitsland, Spanje, Zweden en Noorwegen. Nederland zit dus nog niet bij de eerste lichting. Volgens de laatste informatie zou Samsung volgende week de update naar Android 8.0 Oreo uitrollen in Nederland. Samsung kiest er altijd voor om updates niet in één keer, maar gefaseerd uit te rollen. Nederland hoort dus bij een andere lichting.

Oreo voor de Samsung Galaxy Note 8 wordt in een later stadium verwacht, maar onbekend is nog wanneer dit gaat gebeuren. We verwachten dat dit niet gek lang op zich zal laten wachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel