Android 8.0 Oreo voor Galaxy S8 en S8+ wordt vanaf nu in Europa uitgerold

De bezitters van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ kunnen spoedig de update verwachten naar Android 8.0 Oreo. Samsung is vanaf vandaag gestart met het uitrollen van de update in Europa.

Galaxy S8: Oreo beschikbaar in Europa

Samsung is begonnen met het updaten van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Beide toestellen worden voorzien van de definitieve versie van Android 8.0 Oreo. De update werd in de afgelopen periode al met beta-updates getest onder een groep gebruikers. De update naar Oreo brengt ook direct Samsung Experience 9.0 met nieuwe functies.

In het gelinkte artikel vind je de nieuwe functies uit Oreo. Daarbij bevat Android 8.0 van zichzelf al over tal van nieuwe features. Denk aan Picture-in-Picture, het vernieuwde Quick Settings menu, verbeterde automatisch aanvullen en notificatiekanalen.

Galaxy S8 Oreo update

Op dit moment wordt de update breed uitgerold in Europa, waarbij Duitsland als eerst aan de beurt is, waarbij de beta-testers als eerst de update krijgen. De update met versienummer G950XXU1CRAP en G955FXXU1CRAP is circa 487,60 MB groot en bevat ook direct beveiligingsupdate februari 2018. De update zal binnenkort dus ook in Nederland uitgerold gaan worden. Onbekend is nog wanneer precies. Uiteraard houden we je op de hoogte!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel