Garfield vs Hot Dog game wil kinderen gezonde levensstijl bijbrengen

Het Nederlandse Grendel Games heeft een game voor kinderen ontwikkeld die een gezonde levensstijl moet bijbrengen. Garfield vs Hot Dog laat het populaire karakter Garfield een vijftal steden bezoeken vol avonturen en opdrachten.

Garfield vs Hot Dog

De game Garfield vs Hot Dog richt zich op kinderen omdat overgewicht onder kinderen steeds vaker voorkomt. Doel van de game is dan ook om te laten zien hoe je gezond kunt eten. De ontwikkelaars hebben hierbij samengewerkt met een aantal experts en kinderen.

Garfield vs Hot Dog

De luie kat Garfield gaat op reis door vijf verschillende steden met elk hun eigen avontuur. In de steden zijn diverse opdrachten te doen waarmee punten verdiend kunnen worden. Daarnaast zijn er diverse minigames met Garfield karakters. Terwijl je de strijd aangaat met de fastfoodketen ‘Hot Dog’ bouw je je eigen voedselimperium op.

Garfield vs Hot Dog wordt mogelijk gemaakt door De Friesland Zorgverzekeraar die samen met Grendel deze boodschap uitdraagt. De game bevat in-app aankopen en is tijdelijk gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Garfield vs Hot Dog
Garfield vs Hot Dog
Ontwikkelaar: Grendel Games
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel