Staatsbosbeheer lanceert ‘Perfect Earth Animals’ app en laat kinderen de natuur ontdekken

Kinderen de natuur laten ontdekken en tegelijkertijd dierenkaartjes sparen; dat kan met de nieuwe app Perfect Earth Animals. De applicatie is in samenwerking met Staatsbosbeheer ontwikkeld. Kinderen en ouders moeten zo gestimuleerd worden om activiteiten te ondernemen in de natuur.

Perfect Earth Animals app

Perfect Earth Animals is de naam van de app die kinderen enthousiast moet maken om de natuur te ontdekken. Door de natuur in te gaan kunnen dierenkaartjes verzameld worden. Deze kaartjes zijn in verschillende thema’s zoals tuinvogels, bos en kriebelbeestjes. De app kan gezien worden als een grote speurtocht en je kunt honderden dierenkaarten verzamelen. Over elk dier staat aanvullende informatie.

De verschillende kaarten verzamel je doordat je naar verschillende specifieke locaties wordt gestuurd in een natuurgebied. Als je je binnen vijftig meter bevindt van een locatie, wordt de dierenkaart toegevoegd aan je verzameling. Wanneer je minimaal twee dezelfde kaarten hebt, kan je kaarten ruilen met andere spelers. Dit doe je door de twee toestellen naast elkaar te leggen.

Downloaden

Je kunt de Perfect Earth Animals app downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Perfect Earth Animals
Perfect Earth Animals
Ontwikkelaar: Perfect Earth BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel