Vroege Vogels app: ontdek de Nederlandse natuur

De Vroege Vogels app voor Android laat je kennis maken met de Nederlandse natuur. Als je een vraag hebt bijvoorbeeld over welk dier je zag lopen of welke plant er in je tuin begint te groeien, kan je die gemakkelijk voorleggen in de app van Vroege Vogels.

Vroege Vogels app

De omroep VARA heeft een applicatie uitgebracht van het programma Vroege Vogels. Via de applicatie kunnen mensen op een speciale manier kennis maken met de Nederlandse natuur. Via de app van Vroege Vogels kunnen vragen gesteld worden aan de deskundigen van het Vroege Vogels publiek.

Vroege Vogels App

Naast het stellen van vragen, zoals welke vogel voorbij vliegt, welk dier ‘dit’ is of welk plantje in je tuin begint te groeien kunnen via de applicatie ook vragen beantwoord worden. Bij het stellen van een vraag kan de vraag verduidelijkt worden met een foto, video of audio-bestand. Geven meerdere gebruikers van de Vroege Vogels app hetzelfde (goede) antwoord, dan krijg de steller van de vraag het antwoord teruggekoppeld.

De kenners van de Nederlandse natuur krijgen punten voor goed beantwoorde vragen. Op basis van het aantal punten is er per categorie een klassement met de ‘beste kenners’. Via onderstaande button kan je de Vroege Vogels app gratis downloaden uit de Play Store.

Vroege Vogels app
Vroege Vogels app
Ontwikkelaar: BNNVARA
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel